Wat doen wij?

Ons streven is het realiseren van een optimale conditie van uw woon-, werk- en leefomgeving. Hoe wij dit doen? Door de gehele ruimte op te nemen in onze aanpak: van schilderwerk tot wand-, plafond-, en vloerafwerking evenals glas en spiegels en creatieve wandversieringen. Schildersbedrijf Soeterbroek biedt alles onder één dak!

Schilderwerk

Buitenschilderwerk heeft, naast verfraaiing, als voornaamste doel de conservering van uw hout- en muurwerk.

Zeker in ons klimaat is het belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. Op de lange termijn zal dit zeker kostenbesparend werken. Goed schilderwerk begint met de juiste voorbereiding. Het juiste gereedschap en materiaal moet bepaald worden, misschien is er sprake van houtrot, allemaal zaken die zonder vakkennis lastig aan te pakken zijn.

Door onze liefde voor het schildersvak en jarenlange ervaring is het onderhoud van uw kostbaarste bezit bij ons in vertrouwde handen.

Glas en spiegels

Ook voor het vervangen van (isolerende) beglazing , bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd en veel kleine tot middelgrote projecten uitgevoerd.

Wij kunnen een groot aanbod aan glas leveren en plaatsen:

isolatieglas: HR+ en HR++
veiligheidsglas: gelaagd, draad of gehard glas
floatglas: enkelglas van 2 mm tot 10 mm dik
inbraakwerend glas
geluidwerend glas
brandwerend glas
zonwerend glas
zelfreinigend glas
glas in lood
acrylaat: plexiglas

Wand- en plafondafwerking

Een frisse verflaag in een nieuwe kleur laat uw interieur opnieuw spreken. Schildersbedrijf Soeterbroek besteedt veel zorg aan het schilderen van uw houtwerk, wanden en plafonds.

Zowel verftechnisch als esthetisch zorgen wij voor het mooiste en beste resultaat. Wilt u liever een ander type afwerking ook dat kunnen wij voor u verzorgen. (foto) Behang, glasvlies, stucwerk of spachtelputz zijn enkele mogelijkheden die wij voor u kunnen verzorgen.

Spuitwerk latex of spac

Spuitwerk is geschikt voor wanden, muren en plafonds.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij zowel latex als spac voor u spuiten. Wij voorzien uw ondergrond in een relatief kort tijdsbestek van een nieuwe strakke verflaag door middel van het spuiten van latexverf. De latexverf is in bijna alle kleuren leverbaar.

Houtrotreparatie

Vaak komt het voor dat wij tijdens het schilderen houtrot constateren, of dat vooraf al bekend is dat er veel houtrot aanwezig is. Geen nood, wij kunnen dit vakkundig repareren en het bouwdeel kan weer jaren mee.

Onze vakmannen zijn op de hoogte van de nieuwste reparatietechnieken. Meestal is het repareren van houtrot voordeliger dan het vervangen van het houtwerk maar mochten de plekken toch te groot zijn, werken wij met gerenommeerde partners die delen van het houtwerk kunnen vervangen. Na deze reparatie kan het hout op de gebruikelijke manier worden geschilderd en is het weer voor jaren beschermd.

Totaalpakket

Het gemak van onze klanten staat altijd voorop. Daarom worden in ons bedrijf diverse specialismen gecombineerd ingezet.

Door onze jarenlange samenwerking met diverse vaste bedrijven zoals een loodgieter, timmerman, stukadoor en elektricien zijn wij goed op elkaar ingespeeld waardoor de werkzaamheden op rolletjes verlopen. Wilt u dat aan het einde van de werkzaamheden u woning wordt schoongemaakt, geen probleem ook dat kunnen wij regelen!

Onderhoudsplan

Wij kunnen u een onderhoudsplan aanbieden waarin omschreven staat welke onderdelen van uw woning op welk tijdstip onderhoud nodig hebben met de daarbij behorende kosten.

Periodiek verzorgen wij een kosteloze inspectie door een ervaren vakman. Na deze inspectie worden de noodzakelijke schilderwerkzaamheden uitgevoerd zodat uw woning beschermd blijft tegen alle weersinvloeden. Door dit onderhoudsplan komt u nooit voor onverwachte hoge uitgaven te staan en heeft uw woning minder vaak een “ totale” schilderbeurt nodig.