Over ons

Onze schilder historie gaat terug tot 1815. Al deze jaren is Soeterbroek een allround familiebedrijf geweest. In 2000 namen wij het bedrijf over van onze vader. Voordat wij het bedrijf overnamen, hebben wij zelf als schilder gewerkt waardoor wij de liefde voor het vak hebben ontwikkeld.

Wij zijn van mening dat iedereen een verflaag kan aanbrengen maar niet iedereen de vakkennis en praktijkervaring heeft, die wij bezitten. Hierdoor onderscheiden wij ons en weten onze trouwe klanten ons keer op keer te vinden.

Samen met ons team van bekwame vakschilders staan wij voor kwaliteit en vakmanschap en dat ziet u terug in het schilderwerk.

Wie zijn wij?

Roel Soeterbroek
Na mijn schildersopleiding ben ik als schilder bij een collega bedrijf aan de slag gegaan. Schilderen is ons met de paplepel ingegoten. Toen wij in 2000 de zaak van mijn vader overnamen, heb ik eerst zelf nog mee geschilderd maar later heb ik mij helemaal toegelegd op de verkoop en mij gespecialiseerd in ondergronden en probleemstellingen.

Sander Soeterbroek
Als kleine jongen werkte ik al mee in het bedrijf van mijn vader. Op zaterdag de zaak oppruimen en het mengen van de verf voor de week erop. Ik wist eigenlijk van jongs af aan dat ik schilder wilde worden. Nog steeds vind ik het schildersvak een prachtig vak. Werken met je handen is ook echt mijn ding.

Onze werkwijze

Wij werken graag met u samen! De eerste afspraak is daarom bijna altijd op locatie waar wij uw wensen inventariseren en het werk inspecteren.

Aan de hand van uw wensen en onze expertise maken wij een vrijblijvende uitgebreide offerte met hierin onze werkwijze, het type materiaal en een gespecificeerde kostencalculatie. Na goedkeuring van de offerte bepalen wij samen met u de datum dat wij starten met de werkzaamheden.

Keurmerken

‘Met een erkend schilder bent u gegarandeerd beter af’

Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt. In deze tijd is het lastig om het kaf van het koren te scheiden’.

Daarom heeft de Koninklijke Vereniging FOSAG reeds in 1995 de Erkennings-regeling opgericht. Hier kunnen uitsluitend schilders- en afwerkingsbedrijven aan deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s.